čerstvé těstoviny
Proč vařit sušené těstoviny, když můžete vařit čerstvé... Čerstvost je klíč k úspěchu každého profesionálního i amatérského kuchaře a právě čerstvost je to, co Vám přinášejí naše produkty
Naši odběratelé:
02.08.2013
FRESH PASTA V RESTAURACI POTREFENÁ HUSA LIBEREC02.08.2013
Na Fresh Pasu do Bílého Mlýna18.03.2013
Prodej našich těstovin v OC FORUM08.03.2013
Objednávejte naši pastu z pohodlí domovaSpaghetti carbonara
Suroviny na 4 porce:
6 žloutků
mletý pepř
sůl
- Na rozpálenou pánev s trochou oleje vložíme pancettu (slaninu) pokrájenou na nudličky a orestujeme.
- Mezitím si ve větší nádobě promixujeme žloutky, parmazán, olivový olej a pepř.
- Těstoviny si uvaříme dle návodu a mimo varnou plochu dobře promícháme spolu s pancettou a žloutkovou směsí. Menší část parmazánu si můžeme nechat na posypání špaget na talíři a můžeme servírovat.
Zpět na Recepty