čerstvé těstoviny
Proč vařit sušené těstoviny, když můžete vařit čerstvé... Čerstvost je klíč k úspěchu každého profesionálního i amatérského kuchaře a právě čerstvost je to, co Vám přinášejí naše produkty
Naši odběratelé:
02.08.2013
FRESH PASTA V RESTAURACI POTREFENÁ HUSA LIBEREC02.08.2013
Na Fresh Pasu do Bílého Mlýna18.03.2013
Prodej našich těstovin v OC FORUM08.03.2013
Objednávejte naši pastu z pohodlí domovaSpaghetti amatriciana - pálivé
Suroviny na 4 porce:
1 lžíce panenského olivového oleje
200 g guanciale (sušená slanina), popř. jiná slaninka
1 chilli paprička, pokrájená
1 stroužek česneku, nadrobno nakrájený
150 ml bílého vína
400 g plechovka loupaných rajčat
mořská sůl, mletý pepř
100 g nastrouhaného ovčího sýra pecorino
- Špagety si uvaříme dle návodu
- Na pánvičce opečeme slaninku a chilli papričku až slanina zezlátne.
- Přidáme česnek a promícháme asi 30 vteřin, poté zastříkneme bílým vínem a vaříme než se víno odpaří.
- Potom přidáme rajčata a vaříme cca 20 minut až omáčka zhoustne. Osolíme a opepříme
- Uvařené těstoviny promícháme s naší omáčkou, trochou sýra a můžeme podávat
- Při servírování posypeme zbytkem sýra pecorino
DOBROU CHUŤ
Zpět na Recepty