čerstvé těstoviny
Proč vařit sušené těstoviny, když můžete vařit čerstvé... Čerstvost je klíč k úspěchu každého profesionálního i amatérského kuchaře a právě čerstvost je to, co Vám přinášejí naše produkty
Naši odběratelé:
02.08.2013
FRESH PASTA V RESTAURACI POTREFENÁ HUSA LIBEREC02.08.2013
Na Fresh Pasu do Bílého Mlýna18.03.2013
Prodej našich těstovin v OC FORUM08.03.2013
Objednávejte naši pastu z pohodlí domovaLinguine s bazalkovým pestem
Suroviny na 4 porce:
3 lžíce piniových oříšků
2 hrnky čerstvé bazalky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky soli
3 lžíce nastrouhaného parmazánu
2 lžíce nastrouhaného sýre pecorino (lze nahradit pouze parmazánem)
125 ml olivového oleje
- Opražíme si piniové oříšky při nízké teplotě dozlatova (2-3 minuty) a necháme je vychladnout.
- Piniové oříšky, bazalku, česnek, sůl a sýry mixujeme na jemno asi 20 vteřin. Umělohmotnou stěrkou seškrábneme hmotu ze stěn nádoby.
- Mixér uvedeme do chodu a postupně přiléváme tenkým praménkem olivový olej, až vznikne nazelenalá omáčka - dle chuti můžeme přidat i čerstvě mletý pepř.
- Těstoviny uvaříme dle návodu, dobře promícháme s naším bazalkovým pestem a můžeme podávat.
Zpět na Recepty