čerstvé těstoviny
Proč vařit sušené těstoviny, když můžete vařit čerstvé... Čerstvost je klíč k úspěchu každého profesionálního i amatérského kuchaře a právě čerstvost je to, co Vám přinášejí naše produkty
Naši odběratelé:
02.08.2013
FRESH PASTA V RESTAURACI POTREFENÁ HUSA LIBEREC02.08.2013
Na Fresh Pasu do Bílého Mlýna18.03.2013
Prodej našich těstovin v OC FORUM08.03.2013
Objednávejte naši pastu z pohodlí domovaTagliatelle panna e prosciutto - Tagliatelle se smetanou a šunkou
Suroviny na 4 porce:
250 g šunky od kosti
200 ml smetany
parmazán
petrželka
máslo
olivový olej extra virgine
sůl
- Tagliatelle si uvaříme dle návodu
- V pánvi rozehřejeme máslo a přidáme olivový olej, orestujeme nakrájenou šunku
- Přidáme smetanu a chvíli povaříme, aby omáčka zhoustla a přidáme jemně nastrouhaný parmazán dle chuti
- Uvařené těstoviny vložíme do pánve s omáčkou a promícháme
- Při servírování posypeme parmazánem a čerstvě nasekanou petrželkou
Zpět na Recepty