čerstvé těstoviny
Proč vařit sušené těstoviny, když můžete vařit čerstvé... Čerstvost je klíč k úspěchu každého profesionálního i amatérského kuchaře a právě čerstvost je to, co Vám přinášejí naše produkty
Naši odběratelé:
02.08.2013
FRESH PASTA V RESTAURACI POTREFENÁ HUSA LIBEREC02.08.2013
Na Fresh Pasu do Bílého Mlýna18.03.2013
Prodej našich těstovin v OC FORUM08.03.2013
Objednávejte naši pastu z pohodlí domovaPenne pomodoro
Suroviny na 4 porce:
100 ml panenského olivového oleje
1 menší cibule, pokrájená nadrobno
2-3 stroužky česneku, nakrájený nadrobno
1 menší svazek bazalky
strouhaný parmazán k podávání
čerstvě mletý pepř
sůl
- Rajčata zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky
- Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli a česnek na 4-5 minut
- Pokrájená rajčata přidáme do pánve s cibulí, opepříme a osolíme a na mírném ohni vaříme 15 - 20 minut, omáčku můžeme trochu zředit vodou z vařících se těstovin
- Čerstvé penne uvaříme dle návodu. Hotové těstoviny a trhanou bazalku vložíme do pánve s omáčkou a dobře promícháme. Hotový pokrm na talíři sypeme parmazánem
Zpět na Recepty